28 Mar 2009

İlk cicili bicili kurabiyelerim

Evet, sonunda malzemelerim geldi, ve bugün şeker hamurlarımı renklendirip denemelerime başladım. Büyük heyecanların sonunda büyük mutluluklarımı sizinle paylaşıyorum :)

Öncelikle pembe bebek kurabiyeleri, bunlar 1-2 hafta sonra doğum yapmaya hazırlanan arkadaşım için yaptığım denemeler olsun istedim, malum 40-50 tane yaparken mahçup olmak var:)


Hazır başlamışken yeşil renkte olanlarını da yapmak istedim, çünkü doğacak bebeğimiz erkek, adı da Batu hatta, dolayısıyla zevkim pembeye kaysa da, yeşil veya mavi yapmam benim için daha hayırlı olur sanırım.



Annem yakın zamanda İzmir'den geldi, bizimle birlikte olacak önümüzdeki bir ay boyunca. Kızının böyle şeylerle uğraşmasına ilk etapta inanamıyor olmasına rağmen, ben kurabiye hazırlarken aslında izlemekten çok da keyif aldı. Fotoğrafları ben çekerken aşağıdaki pozu hazırlamamı söyleyen oydu, benzer bebek tulumları aynı karede çekilmeliymiş : )) Zaten ben bu gidişle fotoğrafçılık olayını da çözeceğim sanırım...Fena mı olur?


Bu günlerin geldiğine inanamıyorum :) Çooook güzeeeeeelll :)

3 tavşan zıpladı:

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

ZEYNEPCİĞİMMMMM, HOŞGELDİN...... YAYINLADIĞIN İLK KURABİYELERİNDEN BİLE ANLAŞILDIĞINA GÖRE YENİ BİR HEYECAN GELDİ ARAMIZA...... BAŞARILAR DİLİYORUM CANIM...... MUTLU DÜKKANINDA MUTLU VE GÜZEL İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM...... SEVGİLER.....

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Merhabalar, cok tesekkur ederim güzel ve nazik dilekleriniz için, hakikaten çok heyecanlıyım, hele hele yazılarım okunup, site gezilip görüldükçe daha da heyecan basıyor. Cok tesekkurler, sevgiler.

Unknown dedi ki...

Çoook güzel olmuş, ellerinize sağlık..ben de Didem Hn.dan kurabiye süslemeyi öğrenen şanslı öğrencilerden biriyim..2 aydır aynen sizin gibi şeker hamuru ile yatıp kalkıyorum..çok tebrik ediyorum..kolay gelsin..sevgilerimle..
gamze

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan