5 Nis 2009

Hediyelik Kurabiyeler

Evet yeni yeni yeniler, çok büyük keyif alıyorum yeni kurabiyeler yapıp,fotoğraflarını paylaşmaktan. Daha da güzel olan yeni kurabiyeler yaptıkça pratiğimin artması, elimin hızlanması ve daha güzel renklerde daha heyecanlı modeller çıkartmam.

Kurabiyelerin fotoğraflarını ancak haftasonu çekebiliyorum, genelde kurabiyeleri cuma akşamları yapıp cumartesi fotoğraflamam gerekiyor. Bunun sebebi akşamları çekilen fotoğrafların maalesef renkler konusunda iyi sonuç vermiyor olması. Bu yüzden haftasonu sabah ışığından faydalanmaya çalışıyorum :)

DSC02288 DSC02290

Çeşitli kutlamalar için farklı seçenekler, ben bu cuma akşamı eşimin eve erken gelişini kutladım :P Bu aralar o kadar çok çalışıyor ve öyle çok yoruluyor ki, inanın cuma saat 17:00’de gelişi bu kutlamanın hakkını verdi :)

DSC02332 DSC02305

4 tavşan zıpladı:

pasta evim dedi ki...

SENİN GİBİ EŞ DOSTLAR BAŞINA ZEYNEPCİĞİM. ASLINDA BU BANA DA İYİ BİR FİKİR OLDU. EŞİM İŞ İÇİN YURT DIŞINDA ŞU AN. BARİ BEN DE ONA BİR İKİ ÇEŞİT HOŞGELDİN KURABİYESİ YAPAYIM. SENİN MODELLER DE TAM KUTLAMAYA UYGUN OLMUŞ. RENKLERİN UYUMU DA ÇOK GÜZEL.ZEYNEEEEP ÇÖZDÜN SEN BU İŞİ.ELLERİN DERT GÖRMESİN.

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Böyle derseniz şımarırım :) Halen çömezim ben sizin pastaların yanında, ama büyüyünce sizin gibi olacağım inşallah :) Allah kavuştursun bu arada eşinize, uzak kalmak çok zor birşey. Sevgilerimle...

sekerpasta dedi ki...

çok güzel olmuşlar, mumlara bayıldım :)

pasta evim dedi ki...

ZEYNEPCİĞİM SANA BİR HEDİYEM VAR SİTEME UĞRARSAN SEVİNİRİM.

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan