20 Nis 2009

2. Ödülüm – Smart Blogger

Bu haftasonu cok yoruldum, misafilerimiz vardı, onlara hazırlık yapmaktan kendi işlerime eğilemedim ve maalesef bu haftasonu herhangi bir fotoğraf ekleyemedim. Bunun vicdan azabını duyuyor muyum? Kesinlikle :( Neyse bu haftaiçi daha yoğun çalışmam gerekecek :)

Bu arada Mine’den aldığım ilk ödülü dağıtmayı unuttuğum için http://pecetedennotlar.blogspot.com blog’unun çok yetenekli ve fotoğraflarına çok özendiğim, büyüyünce onun gibi olacağım sahibi Ayşem bana yeni bir ödül vermiş :) Evet, 2. Smart Blogger ödülümü aldım, ve bu sefer doğru olanı yapıp ödülü dağıtıyorum :)

SMARTB~1

Aşağıda bende linklerini de görebileceğiniz, sık sık ziyaret ettiğim ve çok beğendiğim blogları ödüllendiriyorum :)

Benim hocam, ve bana hakikaten çok katkısı olan, kurabiye kraliçesi Didem : http://pastanbul.blogspot.com/

Arşatırma yaparken bulduğum ve pastalarını çok beğendiğim Nilay : http://kitchenoclock.blogspot.com/

Yine pastalarına hayran kaldığım İlker: http://ilkerinmutfagi.blogspot.com/

Blog ödülleri BÖ! katılımcılarını incelerken bulduğum harika blog İpek’e ait: http://www.acemiasci.com

Harika pasta ve yemekleriyle Gonca: http://pembemerdane.blogspot.com/

Son olarak da iç açıcı blogu ile hayran kaldığım Oytun: http://www.snoweggs.com

İnternete her girişimde yeni yeni bloglar ve şu derin web dünyasında kendince harika şeyler pişirip bizlerle paylaşan insanlarla tanışıyorum. Bu hakikaten inanılmaz. Halen blog dünyasında yeni birisi olarak, çok fırın ekmek yemem gerekiyor olmasına rağmen, gördüklerimden güç alıyorum, umutlanıyorum.

Şimdi sıra ödül alanların ödüllerini dağıtmasında :) kihkihkih

Zeynep

6 tavşan zıpladı:

Oytun dedi ki...

Zeynep merhaba,

Ödül için çok teşekkürler, daha da önemlisi ödül sayesinde blog'unla tanışmış oldum; kurabiyelerin ve blog tasarımı en az senin fotoğrafın kadar şeker:)

Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Zeynepcim gerçekten çok mutlu oldum beni de ödüllendirdiğin için, çok tatlısın. Güzel bir haftaya başlıyorum bu ödülle çok teşekkür ederim.
Sevgiler,
Gonca

pasta evim dedi ki...

ZEYNEPCİĞİM BEN DE TAM BU KIZCAĞIZ NERELERDE KALDI DERKEN YENİ YAZINI OKUDUM. BAZEN ARKADAŞLARA DA VAKİT AYIRMAK GEREK CANIN SAĞOLSUN. TELAFİ EDERSİN. AYRICA BLOĞUMDAKİ KEKLERİN TARİFİ SENDE VARDI ZATEN. HADİ BAKALIM Bİ DENE NASIL OLACAK. (KAKAOSUZ OLAN TARİF).ELLERİN DERT GÖRMESİN CANIM.

Didem Akben dedi ki...

Kurabiye Kraliçesi ha :) çok teşekkür ederim büyük iltifatın ve ödülün için. Hadi ama değişik kurabiyeler bekliyorum senden. Her gün takibimdesin :)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Didemcim, inan bana elimden geleni yapıyorum, o pek tatlı kocam bu aralar beni kapının önüne paspasa koyacak hiç onunla ilgilenmiyorum diye :)

Mine, aslında haftasonu misafirlere yaptım senin cupcake'i, harika oldular, içine franbuaz koyduklarım daha az kabardı, sadeler da fazla, ama süsleyecek vaktim olmadı. İnanılmaz pofidik ve lezzetli oldular :) Cok saol

Oytun, çok memnun oldum bloguma uğramana, ben de çok memnunum tanıştığımıza, iltifatların için teşekkürler.

Gonca, hayırlı uğurlu olsun, cidden hakediyorsun =)

bahar dedi ki...

Merhabalar, bloğunuz yeni galiba, yeni farkettim bende. "Hediyeleşme" üzerine güzel bir etkinliğimiz var, katılmanızı arzu ederim ,sevgiler.
www.baharinmutfagi.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan