22 Şub 2011

Kurumsal hediye : Eureko Sigorta şans kurabiyeleri

Sevgililer Günü dönemi karmaşası sırasında yayınlama fırsatı yakalayamadığım çok cici bir aktiviteden bahsetmek istiyorum size. Eureko Sigorta tüm Türkiye’deki çalışanlarına Sevgililer Günü’ne özel bir aktivite olarak fortune cookie hediye etti, ancak işin esprisi bu değil; 600 adet fortune cookie’nin sadece kısıtlı bir kısmının içinden hediye olarak akşam yemeği çıkması düşünülmüş. Yani bir nevi toplu çekiliş : )

Eureko Sigorta aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine çok değerli destekler veriyor, bana hediye olarak gelen çantadan bunu öğrendim. ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezi )’da eğitim alan kadınlarımız tarafından Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde üretilmekte olan zarif el yapımı çantalardan toplu sipariş ederek bu derin projeye katkıda bulunuyor. Daha fazla bilgi ve detay için “Buraya Tıklayınız”.

Zeynep

4 tavşan zıpladı:

Özlem dedi ki...

Hem kurabiyeler anlamlı hemde firmanın sosyal prohjesi..Ellerine sağlık Zeynepcim :))

Canan Köroğlu dedi ki...

Cok guzel olmus...600 tane bir seferde tek basiniza! Bir de kucuk kalpciklerle suslemissiniz...
Linki tikladim bile:)
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

çok zevkli ve ince bir iş olmuş
düşünce de öyle
kurumsal işler için aklımızda olsun

fizzysoaps dedi ki...

yaaa inanılmaz güzel şeyler yapıyorsunuz.Küçük ayrıntılar beni çok etkiliyor ve benim içinde ilham kaynağı oluyor.Bende özel günler için kişiye özel sabunlar yapıyorum.Bende siteme beklerim ve senin fikirlerini almayı çok isterim Daha bir aylık bloggerım.-Basak Polat-

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan