6 Ara 2010

Lei Leo

Çok sevdiğim ve çok pimpirikli bir arkadaşım hamile : ) Ben bu kadar ince eleyip sık dokuyan ve bu derece sevdiğim bir dostuma ne alsam diye kara kara düşündüm uzun zaman, sonra bir ampul yandı başımın üstünde. “Allah !” dedim, hemen girdim malum siteye, başladım incelemeye.

LeiLeo’yu bir süre evvel şans eseri Facebook’tan keşfettim, gel zaman git zaman, ufak diyaloglarla anladım LeiLeo’nun yaratıcısı zarif hanım muhteşem bir profesyonellikle, bebeği gibi gördüğü bu markayı çok güzel yerlere taşımayı başarmış. Bu güzel markayı blogumda tanıtmadan edemedim, o kadar hakediyor. LeiLeo’nun en büyük özelliklerinden biri ne biliyor musunuz ? Bebekleriniz alerji olduğunda, ciltleri kaşındığında, neden olduğunu anlayamazsınız ya, pek çok kaliteli markanın ürününü güvenerek almış olmanıza kafanızda bazı sorular kalır. İşte LeiLeo bunlara engellemeye büyük faydası olan yumuşacık organik kotondan ürünler yapıyor. Tüm ürünler çok büyük incelikle düşünülmüş, bebek ürünlerinde örneğin etiket bile yok, amaç bebeğinizin cildi incinmesin, hepsi organik kotondan üretilmiş, nasıl yumuşak, anlatılamaz.

Hamile ve doğum yapmış anneler için ise Türkiye’de bulunması çok zor ürünler var. Tamamı doğal bambu kumaşından üretilmiş dışarıda emzirmeyi kolaylaştıran 2 katlı t-shirtler, esnek eşofmanlar.

Ben siparişi verirken bu derece özenli bir sunum, ve bu derece kaliteli dikiş, doku sahibi ürünlerle karşılaşacağımı inanın bilmiyordum, şiddetle tavsiye ediyorum. Hediye paketi isteyenlere (benim gibi) özel seçenekleri de var, ben gördüğünüz üzere siparişime eklettim.

Arkadaşım, ba-yıl-dı…LeiLeo’ya bol başarı, bol şans diliyorum, umarım bu bebek gibi saf marka, en kısa zamanda kocaman oluverir.

Zeynep

Bebek bahtaniyesi’ndeki etiketin güzelliğine bakar mısınız? Bebeğiniz düşünülmüş baştan sona :

2 katlı emzirme t-shirt’ü :

                                                               Bu güzel site için Tıklayınız

                                                               LeiLeo blog için Tıklayınız

3 tavşan zıpladı:

kirazzade dedi ki...

Çok merak ettim ama maalesef site açılmıyor :(

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

LeiLeo ile gorustum, bir sorun olusmus, simdi duzeldi, bakabilirsinnn

ayşegül battişcafe dedi ki...

canım ziyaretin beni çok mutlu etti kurabiyelerimin sizler tarafından begenilmesi beni çok gururlandırıyor:)))

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan