27 Eyl 2010

Mutlu Dükkan Posta Gazetesi’nde !

Dün her türlü duygunun birbirine karıştığı muhteşem bir gündü; mutluluk, heyecan, şaşkınlık, gurur, sakinlik. Bunun sebebi; şans eseri beni facebook’ta bir arkadaşının sayfasında görüp tanıyan, Posta Gazetesi muhabiri sevgili Merve Özaytekin’in yazısıydı. Merve Mutlu Dükkan’ı bulduktan sonra bana hemen mail atmış ve röportaj yapmak isteyip istemeyeceğimi sormuştu. Sizce böyle bir soruya “yok almam” deme ihtimali var mı ? : )

Böylece iki hafta önce röportajı yaptık Merve, fotoğrafçımız Muzaffer ağbi ve eşim Can beraberinde. Ben başlarda çok gerginken , Merve’nin samimiyeti, Muzaffer ağbinin fotoğrafçılıktaki engin deneyimine dayalı hoş sohbeti beni rahatlattı, bol kahkahalı bir gün geçirdik.

Yazının ne zaman, nasıl, ne ölçüde yayınlanacağını gerçekten bilmiyordum, ancak dün gördüm ki Pazar Postası’nda Mutlu Dükkan’a inanılmaz bir yer ayrılmış, tam yarım sayfa! Ben inanmakta güçlük çekerken, okuyunca kendime geldim : ) Nasıl bir mutluluk anlatamam!

Sevgili Merve’ye ve Muzaffer ağbiye buradan da bir kez daha sonsuz teşekkürler.

Yazının tamamını okumak için: http://www.posta.com.tr/pazarpostasi/HaberDetay/Kek_ve_kurabiye_kralicesi.htm?ArticleID=44508

İyi haftalar,

Zeynep

20 tavşan zıpladı:

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Zepi ilk yazan ben olayım dedim :)
SENINLE INANILMAZ GURUR DUYUYORUM...
Seninle bütün bu sürecin başından sonuna kadar yanındaydım, azmini, çalışma şevkini, keyfini, üretirken ki gözlerinin ışıldamasını gördüm ve bu minik işin seni bir gün çok güzel yerlere getireceğinden emindim. Bence asıl şimdi bu kadar çalışmanın, araştırmanın, ve üretmenin sonuçlarını göreceksin. Küçük başlayıp bence çok güzel büyük yerlere geleceksin. Ve ben hep o zaman içinde yanında olup her zaman ki gibi sana destek vermeye devam edeceğim :)
Seni ben çok seviyorum biricik arkadaşım
Sevgiler
Sıla

Bayram Kombesi dedi ki...

Okuduk okuduk. Okumaz olur muyuz. Blogerlarla ilgili hicbir haberi kacirmiyoruz artik. Ne diyelim, basarilarinin devamini dileyelim. sevgiler

Burcu Çalışkan dedi ki...

Zeynepcğim ne kadar güzel bir olay bu böyle. çok sevindim senin adına başarıların daim olsun arkadaşım :))

Seda dedi ki...

Merhaba Zeynep Hanım,arkadaşlara can-ı gönülden katılıyorum.süper kurabiyeler cupcakeler yapıyorsunuz,takdir edilmek te en büyük hakkınız:)başarılarınızın devamını dilerim.

pasta evim dedi ki...

Zeynepciim geçen yılki mailleştiğimiz dönemi hatırladım birden ve söylediklerimin yavaş yavaş doğru çıkması inan beni çok sevindirdi. İstedin ve başardın. Afferin sana Akıllı Bıdık.

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

*Sıla'cım, canım arkadaşım, sana edeceğim teşekkür için sözler yetersiz kalır. Seni çok seviyorum.

*Bayram Kombesi, güzel dileklerin için çok çok teşekkürler, blogcu olmak büyük keyif.

*Burcu'cum, canım benim, çok naziksin, hep beraber büyüyelim de büyüyelim inşallah, sen fotoğraflarınla ben kurabiyelerimle : )

*Seda'cım, beğeniyor olman beni çok sevindirdi, takdirin için de çok teşekkürler.

*Mine'cim, o yazdığın yazışma çok sıklıkla aklıma geliyor biliyor musun? Çok garip ama sen bunu ilk görenlerdenmişsin, çok ayrı bir yerin var benim için, ilk günlerimde verdiğin destek çok değerli.

riellanıngünlüğü dedi ki...

Zeynepcim,

Gazete'de yayınlanmış olan yazını okudum super olmuş...

Her zaman böyle başarılı olman dileğiyle,

Adsız dedi ki...

zeynepcim,
kurabiye, pasta dünyasında, çoğu kişinin birbirini taklit ettiği bir ortamda, özgün, değişik, farklı tasarımlar yapıyorsun ya takdir edilmek hakkın..
basın seni işlemek için geç bile kaldı:)
tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..

handeguler dedi ki...

Dün Posta gazetesinde önce sadece resimler dikkatimi çekti. Yapılan kekler, pastalar o kadar tanıdık geldiki ropörtajı okuyunca aaa bu benim takip ettiğim Mutlu dükkan dedim. Sizin adınıza inanılmaz sevindim. Çok daha büyük kitlelerin haberdar olması benide çok sevindirdi. Başarılarınızın devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

Sevgili Zeynep, blogunu hala takip ediyorum, Munih'ten..Guzel haberi gorunce, mutlaka yorum yazmak istedim. Coook tebrik ederim. Hakkettin! Yolun acik olsun:) Sevgier,
Nazli

serran dedi ki...

merhaba zeynep hn;
dün posta gazetesinde okudum yazınızı,gerçekten çok güzel bir yazı olmuş,blogunuzu uzun zamandır yakından takip ediyorum yaptıklarınızın hepsi ayrı ayrı çok güzel tam bir sanat eseri...elinize,emeğinize sağlık:))

Limon çiçekleri dedi ki...

Harika güzel bir yazı olmuş.Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.

The Runway Bride dedi ki...

Kurabiye ve pastalarınızın büyük bir hayranı olarak bu habere çok sevindim :) Tebrikler!! Daha nicelerine...

sine'mden dedi ki...

tek söz var; kocaman TEBRİKLERRR...
biz ne zamandır izliyoruz ama artık daha çok olucaz anlaşılan :))

Hatay Sofrası(Şenay) dedi ki...

Selam canım ben de bloğunu gazetedeki yazıdan dolayı merak edip izlemeye geldim:)Çok tatlısın,eşekli kurabiye olayı çok hoşuma gitti hatta eşime bile okudum.Tabiki onun hoşuna gitmedi:P
İşlerinde ve de hayatında başarılar dilerim sana...

pie kurabiye dedi ki...

Zeynep,gazetedeki fotoğrafı görünce,kurabiyelerin neden o kadar güzel olduğunu anladım.O kadar şekersin ki sanırım kurabiyelere yansıyor...Tebrik ediyorum....

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

*Riella’cım canım benim çok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmemiz lazım yaw, ama ne zaman :o[

*Anne Müdürü’m, ne kadar naziksin, hakkımda bu kadar olumlu düşünmen beni çok gururlandırdı ve onurlandırdı, hepsi senin iyiliğin. Teşekkürler : o)

*Handeee, siz deme sen de : ) Ne güzel bir tesadüf olmus haberi görmen : ) Cooook sevindim.

*Nazlı’cım konusmayalı cok oldu, beni takip ettigini bilmek buyuk keyif, cok tesekkur ederim. Her zaman yanımda olman dilegiyle.

*Serran Hanım güzel sözlerinize çok teşekkürler, yorum yazmış olmanız beni çok sevindirdi.

*Çok teşekkür ederim Limon Çiçekleri : )

*The Runway Bride, çok memnun oldum tanıştığımıza ben de seni takip etmeye başladım, yazıların çok keyifli. Teşekkürler !

*Sinemmm, çok teşekkürlerrr, gerçekten bu hafta pek bir kalabalıktık bu sayfada, ayyy inşallah daimi olur.

*Şenay merhaba, gazete yazısı sayesinde beni tanımayan bir sürü blogger ile tanıştım çok keyifli bir durum. Memnun oldum : ) Eşek konusunda kimse üstüne alınmasın canım : ))

*Pie Kurabiye, yazdığın ne kadar cici, çok teşekkürler güzel düşüncelerineee =)

ceylan yigit dedi ki...

Tebrikler Zeynep Çok cici bir röportaj olmuş :))

dunyada bir balık dedi ki...

Sevgili blog sahibi :)
Postadaki yazıyı okudum ben ve acayip sevindim.Sizi tanımasam da blogtan bir arkadaşın işinde başarlı ve mutlu olması beni çok mutlu etti.Başarılar ;)

Unknown dedi ki...

Zeynepcim, istediğin zaman görüşebiliriz. Bende yeni şeyler düşünüyorum. Fikir alışverişinde bulunmuş oluruz :)

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan