29 Tem 2010

Kişiye özel doğum günü hediyesi

Bugün Neslihan’ın doğum gününü kutlayacakları yakın kız gruplarının üyesi Melisa için hazırlanan büyük kurabiye var  karşınızda. Melisa aynı zamanda dünyaya gelecek bebeğini bekliyor : ) Yihou ! : )

Uluslararası İlişkiler yerine “Neden Dijital Tasarım okumadım? ” diyen birisi olarak; Neslihan uzman bir görsel yönetmen olduğu için kendisini kıskandığımı açıkça ifade ediyorum. Neslihan ayrıca kendisine keyif veren internette bulduğu dijital tasarımları ve yaratıcı fikirleri paylaştığı www.littleredpost.com blogunda Mutlu Dükkan’a da yer verdi. Buradan tekrar en kocamanından teşekkürler =)

Doğum günün kutlu olsun Melisa !

Zeynep

3 tavşan zıpladı:

Adsız dedi ki...

Yuppiii ilk yorum benden bugun:) Kurabiyen her zamanki gibi seker mi seker. Tam yemelik! Paylastigin linke de bayildim! O kadar muhtesem dizaynin yaninda kendininkini de gormek seni baya gururlandirmistir eminim. Hadi hadi itiraf et, cok mutlusun:)) Senin blogunu ilk gordugumde "vay bee ne super fikirler" demistim. E hala da diyorum:) Sumeyye

A-H dedi ki...

herzamanki gibi cok guzel gorunuyor :)
birgun gercekten tadina bakmaliyim bu guzel seylerin :)

bu arada gecen bahsettigim linki ekliyorum umarim begenirsiniz cok hos kurabiyeler :)
http://hanielas.blogspot.com/2010/07/wedding-cookies.html

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Sumeyye yorumun için teşekkürler, dediğin gibi Neslihan'ın blogu harika, ben de çok beğendim. Eklediği her konu özenle seçilmiş. Diğer yandan orada olmak beni tabii ki inanılmaz mutlu etti, etmez mi :)

A-H, teşekkür ederim link için, Haniela'yı bilmez miyim ben : ) Flickr'da takibindeyim, ama benim aksime Haniela icing denen bambaska bir teknikle kurabiye susluyor. İleride kendimi geliştirmek istediğim alanlardan biri. Çok çok teşekkürler =)

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan