9 Haz 2010

Ben geldim !

Merhabalaaar !

Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım, bilenler biliyor, bilmeyenler muhakkak vardır, bir süredir yoktum. En yakın dostlarımızla aylaar önceden planladağımız Amerika turunu gerçekleştirdik. En yakın dostlarımız Sıla ve Suat, hatta belki Sıla’yı Tombul Peri blogundan tanıyorsunuzdur bile. Blogu biraz suistimal ederek konudan saptırıyorum ve tatili yazıyorum, amacım çok masumane, buraya yazacaklarım seneler sonra bana, eşime ve dostlarıma anı olarak geri dönecek : )

Neler mi yaptık? Gezdik, o kadar çok yürüdük ki yorulduk, yedik, yedik, çok yedik, tatilin en önemli unsuru yemekti : ) Aylar evvelinden Sıla ve eşim Can fellik fellik internette Michelin yıldızlı restoran aradılar, listeler yaptılar. Gittik, kimi güzel kimisi kötü çıktı : ) Kurabiye malzemesi cenneti dükkanlara girdim, kendimi kaybettim, herşey nasıl bol, nasıl çeşitli. Aldım mı? E tabii topladım hepsini : ) Lafı uzatmadan sizlerle en eğlenceli hallerimizi paylaşıyorum: )

Hoşgeldik !

Zeynep

 

19 tavşan zıpladı:

kupia papalina dedi ki...

Hoşgeldin...Çok güzel geçmişe benziyor ama hevesim kursağımda kaldı bu kadarcıkmı:// Devamı gelir diye ümit ediyorum...

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

İlk ben zıplamak istedim :)
Zepiiiii resimler muhteşemmm ama bizi Can ile sadece yemek konusunda ifşa etmen beni utandırdı (eheheh sadece yemektik de sen resimlerde insaflı davranmışsın :)) hayatımın tatiliydi desem, muhteşem yemek ve muhteşem zamanların bir potporisiydi desem, mega hiper süper güzel vakit geçirdik desem, kelimeler az kalır :)
gelecek seneye bir başka tatilde buluşmak üzere diyip yazımı sonlandırıyorum ve sizi çok ama çooook sevdiğimizi bir daha belirtmek istiyorum :)
sevgiler sila - tombul peri (geziden sonra biraz daha tombullaşmış peri :))

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

hihihi, açıkçası çok fotoğraf koyup sizleri baymak istemedim =) Tadında bırakayım dedim, hata mı etmişim =)))

Sıla'cım, yazdıklarına harfiyen katılıyorum, yalnız tüm fotoğraflar elimde, bana acilen Tombul Peri'den 1500 lolipop göndermessen hepsini yayınlarım :))))

arzulanan tatlar dedi ki...

Hoşgeldin, özlemiştik...

Unknown dedi ki...

tabi aslında sadece yemedik. birazcık!!! alışveriş de yaptık. Ama nedense alışveriş resimlerini çekmeyi düşünmüyor insan. daha çok aldıkları ve alacaklarına odaklanıyor... :) Gezdiğimiz yerlerde sanırım hayatımın en renkli tatiliydi. her şeyi aklınıza kazıyamıyorsunuz. fotoğraflar anıları tazeleme konusunda son derece etkin. daha nice tatillere diyelim.

sine'mden dedi ki...

içim gitti burda size..!bu enerji dolu tatil sonrası olacakları çok merak ediyorum :))

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Açıkçası ben de meraktayım, motive olmak, düzene girmek çok zor uzun zaman aradan sonra:) Ama çok motiveyim yeni kurabiyelere, projelere :)

Eya dedi ki...

Hosgeldin sevgili Zeynep...döndügün icin cok sevincliyiz...sevgiler

zehra

maral's cakery dedi ki...

hos geldin :)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Beni hoşça karşıladığınız için çok teşekkürler, çok cicisiniz =)

Kurabiye Diyarı dedi ki...

hosgeldiniiiisssss :))

Sirmocco dedi ki...

Hoşgeldin Zeynep!!

Renkli kurabiyelerini özledik ama biz seni özlerken sen harika zaman geçirmişe benziyorsun! Harika resimler!

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Çok çok teşekkürlerrr :)
Sirma'cim harika geçti, tatiler anıları harika ama o anlar burnumda tütmeye başladı bile :) Kendine çok çok iyi bak bride-to-be ;)

Özlem dedi ki...

Hoşgeldin canımmm

Bol bol gez dolaş,birde yeni malzemelerde alınmış e artık neler çıkar neler..Bekliyoruz...Bol bol siparişler olsunmu bu dinlenmenin üstüne :)

Duygu Tugcu dedi ki...

hosgeldinnnnnn...sonundaa geldinnnnnn...sahsen ben osledimmmmmm..

Adsız dedi ki...

Hergun siteni kontrol ediyordum geldin mi diye:) O ictigin Boston Clam Chowder'mi ekmek kasesinin icindeki? Eger Boston'a kadar gelip beni, en kadim okuyucunu gormeden gittiysen coook ayip ettin, bunu saymam bi daha beklerim:)))) Cok tatli fotograflar? Nerelere gittin kurabiye malzemeleri icin, neler aldin cok merak ettim simdi. hem de ne merak/ Su anda Boston'da saat neredeyse sabahin ucu ve benim tek derdim sensin. Kiymetimi bil yani:))) SUMEYYE

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Chef'im merhaba, ben de ozledimm, nasil macaron'lar dokturmussun gormedim sanma :) Kese kagitlarina ba-yil-dim :)

Sumeyye merhabaa :) Cok koparttin beni burada :)) Clam Chowder SF'teki Boudin'e ait, maalesef Boston'a yolumuz dusmedi, ama ileride neden olmasin =)) Kurabiye malzemeleri icin NY'ta birkac dukkan dolastim NY-Cake diye bir yer, Michaels'i, Sur la table, bir yer daha vardi adini hatirlamiyorum. Bir de gitmeden evvel internetin altini ustune getirmistim. Aldiklarimi sayarsam yorum kismi kaldirmaz galiba :o) Zeynep

Stil Direktoru dedi ki...

Bayıldım süper anlar biriktirmişsin canım, bu arada yorum alanını pop up pencere yaparsan daha kolay yorum yazarız sevgiler

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Teşekkürler Eda : ) Tavsiyene uydum, pop-up yaptım bile =))

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan