14 May 2010

Birinci yaş doğum günü kurabiye ve cupcake’leri

Bugün Cuma ! Hava güzel;  kuşlar, böcekler uçuşuyor, gerçi alerjim azıyor ama olsun yine de herşey pozitif, neşeli ve keyifli :)

Diğer yandan bu güzel Mayıs haftasonunda minik İrem 1. yaşını dolduruyor, annesi Duygu Hanım da neşeli, canlı kurabiye ve cupcake’lerle bu günlerine renk katmamı istedi.

Nice yaşlara minik İrem, ama lütfen, o artık abla oldu :))

Zeynep

6 tavşan zıpladı:

Witchie of Stars dedi ki...

Başının üzerinde çiçekler tutan kızlı kurabiyeler harika olmuş! Hele ki cupcake'lerin pembesi! Yine çok güzel olmuş hepsi, ellerine sağlık!

sine'mden dedi ki...

Zeyneppp,şimdi ben öyle gezinirken aklıma bişi geldi,gerçi bütün cupcakelerini teker teker inceleyemedim ama acaba dedim şöyle puf keklerinin üstünde mesela kaplumbağacık ve ya inekcik,arıcık falan nasıl olurdu? işine karıştım ama tutamadım paylaşmam lazımdı :)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Sinem'cim çok cicisin teşekkür ederim fikrini paylaşmana, ama tam anlayamadım desem, bildiğimiz cupcake'lerden mi bahsediyorsun, başka bir kek'ten mi? Hayvanlar yapılabilir tabii ki. Ama genelde biraz sanslıyımdır, bu tarz yapmak istedigim veya isteyecegim seyler bir sekilde musterilerim tarafından bir gun talep ediliyor ben de hayalimdekileri yaratıyorum =)

sine'mden dedi ki...

yani şöylee :) senin cupcakelerden bahsediyorum hani şu yukarıda üstünde şirin pastacık olandan :)pasta yerine kaplumbağa gezinsin,ya da inek çökmüş olsun gibi.işte öyle bir esmişti,fikir olsun diyeydi ama sen zaten yapıyomuşsun :))

Handmade with love by G dedi ki...

En sevdiğim renkler bir arada :) Nefis görünüyorlar. Ellerinize sağlık :)))

Sevgiler,

G.

ceylan yigit dedi ki...

Renk uyumu süper! Ellerine sağlık!!

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan