9 Nis 2010

Ödüllü “Tema yarışması” oylaması başlıyor!

MD Contest

Yarışmayı başlattığım günden beri gelen yorumları büyük keyifle okuyorum, herkes oldukça yaratıcı önerilerde bulundu. Gerçekten vakit ayırıp, düşünüp yorum ekleyenlere teker teker teşekkür etmek istiyorum. Keşke zaman, imkan olsa herkese kurabiye hediye edebilsem  :)

Arkadaşlarımla bir araya gelip, oldukça zorlanarak seçtiğimiz ilk 5’te en önemli kriter temanın genel bir içerik oluşturulabilecek bir alan olmasıydı. Maalesef spesifik durumlara çok şans veremedik çünkü bu durumda benim de kurabiye fikrim çabucak tükenebilirdi. Aynı önerileri yapanlar arasından ise yorumu önce yazana öncelik vermemiz gerekti. Seçmek gerçekten çok zor oldu, ama içimin gittiği en az 10 küsur tema vardır aslında :)

1. Zeynep :  Meslekler Teması

2. Piano Factory : Spor Alanları Teması

3. Neslihan Çevik : 23 Nisan önerisi ile T.C Kutlamaları Teması

4. Ayşegülll : Dini Bayramlar ve Törenler Teması ( Ör: Şeker Bayramı , Vaftiz…)

5. Seren : Geçmiş Olsun Teması

P.S : Bazı temaları genelleştirmek durumunda kaldık, örneğin Şeker Bayramı ve Vaftiz birer dini bayram / tören ancak bunu bir başlık altında topladık ve ilk öneriyi getireni seçtik :o)

Kimseye haksızlık olmaması benim için gerçekten çok önemli : )

Oylamayı yan sütunda açıyorum (biraz erken) 14/04/10 Çarşamba gecesi 12:00 itibariyle verdiğiniz oylar neticesinde kazanan belli olmuş olacak : )

Kolay tıklar :)

Zeynep

4 tavşan zıpladı:

Syhn dedi ki...

hadi bakalım! ben oyumu kullandım :)

ayşegülll dedi ki...

önemli olan katılmaktı:)

Adsız dedi ki...

ben de kullandım ama bence her bilgisayardan 1 oy atılabilmeli.denedim sürekli atılabiliyor:)ben yarışmacı olsam rahat durmam yani:)

ayşegülll dedi ki...

walla benden atılmıoo:)
benim yerime kullan bi kaç taneeee:::):):)

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan