29 Mar 2010

Batu’nun birinci yaş günü partisi

28 Mart benim en biricik arkadaşım Sıla’nın oğlu, benim için dünyanın en tatlı bebeklerinden biri, küçük Batu’nun yaş günü artık, bu böyle biline :) Sıla bu güne haftalarca hazırlandı, en ince detayına kadar herşeyi düşündü, süsledi, püsledi, herşey el emeği.

O kadar güzeldi ki herşey, zarif, dengeli ve huzurlu…gerçekten ben dahil herkes sonuca hayran kaldı…Sıla da yakında sanırım organizazyon işlerine bi blogla adım atacaktır :) Ekleme 04.05.2010 : Sıla’nın blogu Tombul Peri :)

Bu süreçte ben de yardım ettim biraz tabii : ) Ama fikren ! E tabii bir de cupcake’lerimle…Pastaya gelince Sıla’cım her bir pastası birbirinden güzel olan Nesrin Hanım’la çalışmayı seçince, biz de Nesrin Hanım’la konuşarak uyumlu olsun diye mavi renkte ve arılarda karar kıldık = )

Ve tabii ki de Batu’nun doğum günü sebebiyle hafiften gölgede kalmak üzere olan canım arkadaşım, Sıla’nın eşi Suat’ın doğum gününü de unutmadık :)

Gerçekten çok mutlu bir gündü…Nice yaşlara Batu & Suat :)

4 tavşan zıpladı:

Yasemin dedi ki...

Tebriklerrr...:) çok güzel bir arkadaş dayanışmasıı ve mutlu bir aile tablosuu... Bu mutlulugun katlanarak daim olmasını dilerimm...=)
Cupcake lere gelıncee gene çok sevimlilerr. Bir gün kendimi bunlarla ödüllendireceğim kafama koydum..=)
Yetenek sizsiniz diye bir yarışma vardı ya; bence yetenek sizsiniz Zeynep hanım..=)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Yasemin Hanım yorumunuz beni inanılmaz şımarttı, evet bunu kabul ediyorum, dün akşam okuduğumdan beri çok şımardım, ve eşim Can bu durumdan pek memnun değil =) Şaka bir yana, gerçekten beni çok sevindirdiniz, çok teşekkür ederim =)

Adsız dedi ki...

Zepicim bu muhteşem cupcakeler için çok çok teşekkür etmek istiyorum... Herkes hayran kaldı hem el işciliğine hem de tadına :) Suat "scuba Suat'a" bayıldı bu arada :)Bu kadar güzel görüntülü bir cupcake in bu kadar lezzetli olabileceği de hiç aklıma gelmezdi :) cupcakeler yaşgünün "hit"i oldu herşey için çok teşekkürler :) kocaman öpüldün hem Batu tarafından hem annesi tarafından :)

Yasemin =) dedi ki...

Rica ederiimm, gerçekten bu sıfatı hakettiğinizi düşünüyorum.. Sevgiler...// Bugun size maıl attım spariş için, cevabınızı bekliyorumm.. =)

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan