5 Kas 2009

Begüm Hanım’ın büyük heyecanla beklediği kurabiyeler : )))

Begüm Hanım da asker ziyaretine gidecek olanlardan. İskenderun’da askeri görevini yapmakta olan eşini ziyarete giderken de benim kurabiyelerden isteyenlerden. Begüm Hanım’ın kendisni ve eşini anlattığı maili okusanız ilişkilerine ve yaşadıklarına hayran kalmadan duramazsınız. Begüm Hanım uzuuun uzun anlatmış ve tasarımları bana bırakmış. Eşim ve ben onları kendimize benzettik, onlar da her ama her fırsatta yurtdışına vınnnn tatile gidenlerden. İnsanın şehir gördükçe gerçekten ufku genişliyor.

Gelelim başka bir konuya, benim bel fıtığı gittikçe kötüleşiyor, siparişler çok yoğun gelmesine rağmen ben tempomu hafifletmek zorundayım, herkesin dediği gibi “en önemli şey sağlık”. Şu an için çok yoğun olmamakla birlikle ancak Aralık başına sipariş alabiliyorum.

Sevgilerimle,

Zeynep

3 tavşan zıpladı:

Nur Vural dedi ki...

İşte ben buna tasarım diyorum. Süper süper süper...

Ellerine, aklına, yaratıcılığına sağlık. Farklı bir çizgi... Olurda fırsatımız olursa sizi tanımayı çok isterim.

En iyi dileklerimle...

Burcu Çalışkan dedi ki...

Zeynep yine süper olmuşlar. Bizde bolbol yurtdışı kaçamakları yapan bir çiftiz o nedenle sanırım bavul temalı olanı çok hoşuma gitti :)) Geçmiş olsun bu arada...

Unknown dedi ki...

bayıldım ben bunlara :)başka insanların başka başka duygularını böyle sevimli bir dille anlatmanız süper :) ben de sıramı bekliyorum ... ellerinize sağlık Zeynep Hanım :)

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan