30 Eyl 2009

Mehtap Hanım’ın yaratıcı doğum günü hediyesi

Sevil Hanım yakın arkadaşı Mehtap Hanım’a otuzbeşinci yaş gününde ona özel anlar ve anılarla dolu bir hediye hazırladı. Sevil Hanım’ın anlattığı kadarıyla Mehtap Hanım çok şeker, çok neşeli ve oldukça pozitif birisiymis.

Kendisi Robert Koleji’nde öğrencilere Psikolojik Danışmanlık yapıyormuş ve tüm çalışma arkadaşlarına esprili yönleriyle keyif veriyormuş :) Kurabiyelerin hikayelerini tek tek anlatamayacağım çünkü kendisine özel hikayeler var…ama inanın ben maili okuyup kurabiyeleri hazırlarken çok eğlendim.

Nice yaşlara Mehtap Hanım *<:o)

Zeynep

6 tavşan zıpladı:

Ceren - Biri Pişirmiş Biri Yemiş dedi ki...

süpp-perr olmuş :D
ben en çok bitmek bilmez sitesine ve içinde 35 yazan yıldıza bayıldım. ellerine sağlık zeynep, çok çok tatlı görünüyorlar.

Sevil Hanım harika düşünmüş bence, arkadaşına da nice yaşlar...

Jaensue dedi ki...

gerçekten çok cici ho$ ve eglenceli gorunuyorlar hikayeleriyle daha da anlamlanmistir diye dusunuyorum ellerinize saglik:)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Cok tesekkur ederim Ceren ve Jaensue, insanların mutlu oldugunu dusunerek ben de mutlu oluyorum :o) benim kurabiyeler az da olsa ise yariyorsa bu acidan daha ne isterim : ))

pasta evim dedi ki...

Zeynepciğim .Gene harika süslemeler yapmışsın canım Ellerine sağlık. Kurabiye siparişi verenlerin temayı tasarlamış olması insanın işini daha da kolaylaştırıyor.Ceren bitmek bilmez sitesine talip heralde, ben de cupcake'i alıyım bari, yok yok kasap benim asıl favorim.Bayıldım .Ellerin dert görmesin.

zarpandit dedi ki...

pişşt aştın sen kendini cicim artık ya :)) eğlenceli hatun yav :)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Zarpandit Hanımcım nassınız? Ne zamandır görüşemiyoruz :) Bendeniz zaten yoğunluktan bayılmak üzereyim, okul fln nasıl gidio sizde?

Mine'cim çok tatlısın, çok teşekkür ederim yorumlarına :) Aslında tema daha çok ham geliyor diyebiliriz :) Kompozisyon halinde karşıdan alıp irdeleyip çizimlendiriyorum falan falan :) İşin keyfi de zaten kendim tasarlayabilmemde.

Öpücükler.

Related Posts with Thumbnails
 
designed by GeCe personal usage for Mutlu Dükkan